Bach Arkitekter AB

Att få arbeta med Lone-Pia BACH, grundare, ägare och vd för BACH arkitekter ab, är otroligt spännande och utvecklande. Lone-Pia har en mycket stark drivkraft och en mycket stark vision vad hon vill bidra med till samhället och dess utveckling. BACH arkitekter levererar så mycket mer än bara traditionella arkitekttjänster vilket grundar sig i Lone-Pias starka vision och tydliga värdegrund. Företaget tar ett mycket imponerande helhetsgrepp om processerna och har ett holistiskt tankesätt som gynnar kunden på alla plan, inte minst det ekonomiska.

“Tänk att det kan vara så kul och innehållsrikt att utveckla sitt eget ledarskap och medarbetarnas medarbetarskap! Lena är mycket inspirerande att arbeta tillsammans med, hon inger stort förtroende, har kloka synpunkter och tänker utanför den vanliga boxen. I prestigelösa men fokuserade samtal kommer nya perspektiv fram. Lena är ett tryggt stöd och får världen att växa. Det är roligt att växa och Lena låter det ske. Jag kan varmt rekommendera henne och hennes enastående kompetens.”

I samarbetet med Lemeo har Lone-Pia förstärkt sitt personliga uttryck, funnit ny styrka och kraft i sin egen vision och arbetar hårt med att realisera sina drömmar. Som led i att lyckas med detta har BACH arkitekter som företag bland annat utvecklat och förfinat sina processer inom sälj, kundvård, resursstyrning och delegering. De förstnämnda två för att på ett effektivt sätt nå ut med det viktiga budskapet till marknaden och de senare två för att organisationen, effektivt och lustfullt, gemensamt kunna leverera enligt denna höga ambition. Genom att fokusera på ett styrkebaserat arbetssätt inom organisationen har företaget redan tagit stora steg i sin resa mot nya mål för att på ett ännu tydligare sätt kunna bidra för samhällsutvecklingen framöver.